V.R.B. INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V.R.B. INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 425.727.654

Publication

06/05/2014 : KAPITAALVERHOGING - REGIME ARTIKEL 537 WIB92
Er blijkt uît een akte verleden voor Meester Philippe MISSOUL, geassocieerd notaris te Bîerbeek, op 26 maart 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V.R.B. Invesf waarvan de zetel is gevestigd te 3200 Aarschot, Nieuwlandlaan 32C, Industriezone A 265, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Leuven, ondernemingsnummer BTW BE 0425.727.654, volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing - Kapitaalverhoging met de sommen verkregen uit de kapitaalvermindering van 18

december 2013

De algemene vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zesenvijftigduizend driehonderd vierenveertig euro achtenzeventig cent (56.344,78 €) door inbreng în geld door aile vennoten a rato van hun deelneming in het kapitaal, volledig volstort, zonder uitglfte van nieuwe aandelen.

Deze kapitaalverhoging geschiedt met de sommen die door de vennoten werden verkregen -na afhouding van de roerende voorheffing- naar aanleiding van de kapîtaalverminderîng die werd doorgevoerd ingevolge voornoemde akte verleden voor geassocieerd notaris Philippe Missoul, te Bïertoeek, op 18 december 2013. Het bedrag van deze kapitaalvermindering werd aangerekend op de in het kapitaal geïncorporeerde belaste reserves, deels ge'incorporeerd ingevolge kapitaalvertiogîng verleden voor notaris Camille D'Hooghe, alsdan te Aarschot op 30 mei 1989, gepubliceerd in de bijlage tôt het Belgisch Staatsblad van 27 Juni daarna, onder het nummer 290 en deels geïncorporeerd ingevolge kapitaalverhoging verleden voor notaris Luc Talloen, alsdan te Leuven op 28 oktober 2003, gepubliceerd in de bijlage tôt het Belgisch Staatsblad van 11 november daarna,

onder het nummer 0118949.

Tweede beslissing - Kapitaalverhoging met de op 18 december 2013 uitgekeerde tussentijdse divîdenden De algemene vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderd vierenvijftig duizend zeshonderd euro (354.600 €) door inbreng In geld door aile vennoten a rato van hun deelneming în het kapitaal, volledig volstort, zonder uitglfte van nieuwe aandelen,

Deze kapitaalverhoging door inbreng in geld betreft de netto-dividenden die in toepassing van artikei 537,1° lid WIB92 werden uîtgekeerd bij beslissing van voormelde buitengewone algemene vergadering van 18

december 2013.

Derde beslissïng - Kapitaalverhoging met vers geld

De algemene vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vierhonderd vijfenvijftig euro tweeëntwlntig cent (455,22 €) door inbreng in geld door aile vennoten a rato van hun deelneming în het kapitaal, volledig volstort, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Vierde beslissing - Inschrijving en volstorting

Op dit ogenblik zijn aile vennoten, aanwezîg of vertegenwoordigd als voormeld, tussengekomen. Deze hebben, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaard volledig kennis te hebben van de statuten

en van de financiële toestand van de vennootschap.

Zij verklaren vervolgens ïn geld în te schrijven op deze kapitaalverhogingen a rato van hun deelneming in

het kapitaal, namelijk:

-de heer MAURIEN Jozef, wonende te 3130 Betekom, Professor Scharpélaan 200, schrijft in op een bedrag

van tweehonderd en vijf duizend zevenhonderd euro (205.700 €) hetwelke hij volledig volstort;

-mevrouw PEIREMANS Anne-Marie, wonende te 3130 Betekom, Professor Scharpélaan 200, schrijftin op een bedrag van tweehonderd en vijf duizend zevenhonderd euro (205.700 €) hetwelke zij volledig volstort; De intekenaars verklaren en de leden van de vergadering erkennen dat er volledig op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven en dat zij eveneens volledig volgestort werd met een storting în contanten op rekeningnummer BE48 7430 5448 6227 geopend op naam van de vennootschap bîj KBC. Heden beschikt de vennootschap aldus tengevolge van de kapitaalverhoging over de som van vierhonderd en elf duizend

laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn en handtekening



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbfâd

•FF

vierhonderd euro (411.400 €). De werkende notaris verklaart dat het bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van vierhonderd en elf duizend vierhonderd euro (411.400 €) bij sterling of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

Vijfde beslissing - Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging en

Aile leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhogingen volledig werd ingeschreven en dat zij volledig werden volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 €) op vierhonderd dertig duizend euro (430.000 €) en is vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen, zonder vermelding van de nominale

waarde.

Zesde beslissing - Wijzigîng van de statuten

De algemene vergadering beslist om artikei vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd dertig duizend euro (430.000 €). Het is verdeeld in vijfhonderd (500) gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/vijfhonderdste (1/500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen".

Zevende beslissing - Volmachten

De vergadering verleent aile volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat en aan

de werkende notaris tôt coôrdinatîe van de statuten. VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Michaël Janssen, geassocieerd notaris te Bierbeek.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van onderhavige buitengewone algemene

vergadering + gecoôrdineerde statuten.

Op de laatste blz. van LuikB vermelden ; Recto : Naam en hoedanlgheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
15/01/2014
ÿþ Moa Wort 11.1



4r ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mill

Naiergele d Rechtbank van te Leuven, de

OE

elle del %tettandet

G11 2014

Griffie

IVY

Ondernemingsnr : 0425.727.654

Benaming

(voluit) : V.R.B. Invest

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3200 Aarschot -- Nieuwlandlaan 32C, Industriezone A 265 (volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING  KAPITAALVERMINDERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Philippe MISSOUL, geassocieerd notaris te Bierbeek, op 18 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid V.R.B. Invest, met maatschappelijke zetel te 3200 Aarschot, Nieuwlandlaan 32C, Industriezone A 265, ondememingsnummer 0425.727.654, volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing - Kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zesduizend tweehonderd en vijf euro tweeëndertig cent (6.205,32 ¬ ) door inbreng in geld, volledig volstort, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, om het te brengen van vijfenzeventigduizend euro (75.000 ¬ ) tot éénentachtigduizend tweehonderd en vijf euro tweeëndertig cent (81.205,32¬ ).

Tweede beslissing - Inschrijving en volstorting

Op dit ogenblik zijn aile vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, tussengekomen. Deze hebben, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaard volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap.

Zij verklaren vervolgens in geld in te schrijven op het bedrag van de kapitaalverhoging a rato van hun deelneming. De leden van de vergadering erkennen dat volledig op de kapitaalverhoging werd ingeschreven en dat zij volledig volgestort werd met een storting in contanten op rekeningnummer BE89 4326 1416 9185 geopend op naam van de vennootschap bij KBC. Heden beschikt de vennootschap aldus tengevolge van de kapitaalverhoging over de som van zesduizend tweehonderd en vijf euro tweeëndertig cent (6,205,32 ¬ ). Ondergetekende notaris verklaart dat het bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van zesduizend tweehonderd vijf euro tweeëndertig cent (6205,32¬ ) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

Derde beslissing - Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat zij volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht van van vijfenzeventigduizend euro (75.000 ¬ ) tot éénentachtigduizend tweehonderd en vijf euro tweeëndertig cent (81.206,32E.

Vierde beslissing - kapitaalvermindering

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verminderen met tweeënzestigduizend zeshonderd en vijf euro tweeëndertig cent (62.605,32 ¬ ) zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

Door deze kapitaalvermindering wordt het kapitaal van éénentachtigduizend tweehonderd en vijf euro tweeëndertig cent (81.205,32 ¬ ) gebracht op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ).

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering bij voorrang dient te worden aangerekend op de in het kapitaal geïncorporeerde belaste reserves, geïncorporeerd ingevolge kapitaalverhoging verleden voor notaris Camille D'Hooghe, alsdan te Aarschot op 30 mei 1989, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 juni daarna, onder het nummer 290 en ingevolge kapitaalverhoging verleden voor Notaris Talloen te Leuven, te Leuven op 28 oktober 2003, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 november daarna, onder het nummer 0118949.

De vennoten verbinden zich er toe om de aldus door hen te verkrijgen bedragen in het kapitaal te zullen inbrengen overeenkomstig artikel 537 WIB92.

b) In verband met de terbeschikkingstelling door de vennootschap van het alzo vrijgekomen bedrag, zal de effectieve terugbetaling aan de vennoten a rato van hun eigen deelneming pas geschieden, indien de schuldeisers overeenkomstig artikel 317 Wetboek Vennootschappen binnen de twee maanden na de

Bijlagen bij liëfBèTgiscfiStaatsblad - IBt0I72014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

bekendmaking van dit besluit geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van

de bekendmaking nog niet zijn vervallen.

Vijfde beslissing  Uitkering van een tussentijds dividend

De vergadering beslist om een tussentijds dividend uit te keren van driehonderd vierennegentig duizend

euro (394.000 ¬ ) en geeft opdracht aan de zaakvoerder om dit dividend op eerste verzoek van de vennoten aan

deze laatsten over te schrijven a rato van hun deelneming.

De vennoten verbinden zich er toe om de aldus door hen te verkrijgen bedragen in het kapitaal te zullen

inbrengen overeenkomstig artikel 537 WIB92.

Zesde beslissing  wijziging van de statuten

De vergadering beslist om de artikels twee en vier van de statuten te wijzigen, als volgt

Vervanging van de eerste zin van artikel twee door de volgende zin "De vennootschap heeft haar zetel te

3200 Aarschot  Nieuwlandlaan 32C, Industriezone A 265",

- Vervanging van de bestaande tekst van artikel vier door de volgende: "Het maatschappelijk kapitaal

bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ). Het is vertegenwoordigd door vijfhonderd (500)

aandelen zonder vermelding van nominale waarde,"

Zevende Beslissing - Machtiging

De vergadering beslist aan ondergetekende notaris volmacht te geven tot het opstellen van de

gecoördineerde statuten van de vennootschap en verleent de zaakvoerder alle machten om de formaliteiten bij

het ondernemingsloket en de kruispuntbank voor ondernemingen te vervullen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Michaël Janssen, geassocieèrd notaris te Bierbeek.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte' Ivan het '.proces-verbaal van onderhavige buitengewone algemene

vergadering gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 23.07.2013 13335-0362-013
09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 05.07.2012 12260-0076-013
14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 13.07.2011 11283-0472-014
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 07.07.2009 09379-0272-015
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 30.06.2008 08325-0304-015
20/03/2008 : LE063479
09/07/2007 : LE063479
19/07/2006 : LE063479
01/07/2005 : LE063479
05/07/2004 : LE063479
13/11/2003 : LE063479
30/07/2003 : LE063479
03/08/2002 : LE063479
19/07/2000 : LE063479
08/04/2000 : LE063479
13/07/1999 : LE063479
01/01/1986 : LE63479

Coordonnées
V.R.B. INVEST

Adresse
Nieuwlandlaan 32C, Industriezone A 265 (votedig adres) Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - REGIME ARTIKEL 537 WIB92

Code postal : 5537
Localité : ANHÉE
Commune : ANHÉE
Province : Namur
Région : Région wallonne