BAYER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BAYER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.948.213

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 24.06.2014 14230-0169-047
13/08/2014
ÿþVoor-behoudei aan het Belgisct $taatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

MI131 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111 III R11111131

Ondememingsnr 0400948213

Benaming

(voluit) Bayer SA-NV

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel En «. nareln eX,-151Cen .-141 McielerL

(voliedig adres)

Onderwerp akte Herbenoeming van een bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 6 juni 2014:

"De Algemene Vergadering van aandeelhouders neemt kennis van het feit dat het mandaat van onbezoldigd Bestuurder van de Vennootschap van de heer lan Paterson zal eindigen bij het afsluiten van onderhavige vergadering.

Vanaf heden herbenoemt de Vennootschap de heer lan Paterson, geboren te Groot-Brittannië, Glasgow, op 22 mei 1953 als onbezoldigd Bestuurder van de Vennoctschap tot en met de jaarvergadering over het boekjaar: 2019.

De heer Markus Arnold, Gedelegeerd Bestuurder van de Vennootschap, wordt door de Algemene Vergadering der aandeelhouders gemachtigd om over voormelde benoeming van deze Bestuurder van de Vennootschap de nodige verklaringen te doen en deze bekend te maken in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad,"

Dr, Markus Arnold

Gedelegeerd Bestuurder

11

neergelegdiontvangen op

O 2014

ter grifrie van detrederiandstalige rechtbank van koophander-Mb%§-er 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

27/01/2014
ÿþA mod 11.7



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

11 IAMA1111

6 JAN 2014

àFIUSSEL

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0400.948.2'13

Benaming (voluit) : BAYER

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Jan Emiel Mommaertslaan 14

'1831 DIEGEM

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING VAN "MEDRAD BELGIUM BVBA" - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - AANNEMING VAN EEN NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenendertig december tweeduizend dertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BAYER", waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Jan Emiel Mommaertslaan, 14, hierna "de Vennootschap" of "de Ovememende vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 5 november 2013 door de ' bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEDRAD BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Jan Emiel Mommaertslaan, 14, "de Overgenomen Vennootschap" en de naamloze vennootschap "BAYER", waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Jan Emiel Mommaertslaan, 14, "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "BAYER" de Overgenomen Vennootschap MEDRAD BELGIUM" bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Aile verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2014 om nul uur boekhoudkundig en fiscaalgeacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van 1 januari 2014 om nul uur.

3° Afschaffing van de franstalige versie van de statuten ingevolge de laatste hiervoren nader in detail vermelde zetelverplaatsing naar Diegem.

Updating en/of herschrijving van de statuten van de Vennootschap teneinde deze in overeenstemming te brengen met de thans geldende wetgeving en met de statuten van de andere vennootschappen van de groep. Een uittreksel van de nieuwe tekst van de statuten luidt voortaan als volgt:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "Bayer ". ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1831 Diegem (Machelen), J.E. Mommaertslaan, 14.

DOEL.

De maatschappij heeft tot doel alle bewerkingen met betrekking tot de nijverheid en de handel, in de meest' uitgebreide zin erin begrepen het fabriceren, de verpakking, de bewerking, de handel, de invoer, de uitvoer, de commissie, het commissieloon, de vertegenwoordiging en de verspreiding door middel van reklame onder al zijn vormen van scheikundige produkten en afgeleide produkten van deze scheikundige produkten, machines' die dienen tot het vervaardigen van scheikundige- en nijverheidsprodukten, van alle kleurstoffen, van alle': produkten en grondstoffen om te weven, erin begrepen deze nijverheidsdoeleinden, van alle geneesmiddelen, . alle produkten en toestellen bestemd voor de geneeskunde van mens en dier, phytopharmaceutische,; produkten, produkten voor de geneesmiddelenleer, dieet- en schoonheidsprodukten.

De oprichting, verwerving, verkoop, huur of verhuring van kulturen en beplantingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1



De maatschappij mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken op alle plaatsen, op alle mogelijke manieren en volgens de modaliteiten die haar het meest toegeëigend lijken.

Zij mag alle nijverheids , handels- en financiële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben tot haar doel, of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en namelijk, zonder dat de aanduiding die gaat volgen beperkend zij, aankopen, vervreemden , in huur geven of nemen, alle onroerende goederen of handelsfondsen, aankopen, scheppen, afstaan van alle handels- of fabrieksmerken, tekeningen en nijverheidsmodellen, belangstellen op alle manieren en op alle plaatsen in alle maatschappijen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of verwant is met het hare of dat vatbaar is om in aanmerking te komen als bron of als afzetgebied.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vier miljoen tweeënzestig duizend vijfhonderd euro (4.062.500 EUR),

Het wordt vertegenwoordigd door dertig duizend driehonderd één en tachtig (30.381) maatschappelijke aandelen op naam zonder aanduiding van waarde, volgestort,

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben,

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, ' zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bil' afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders. Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering uitdrukkelijk anders beslist.

BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping,

ledere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurdermag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien , . tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie,

Elke beslissing van de raad wordt genomen met volstrekte meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend,

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de

Op de laatste blz van Luik B vermelden ; Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

bestuurders, Dezr; procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen rn acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven. De voorzitter is als enige bevoegd om een secretaris aan te duiden, die een persoon kan zijn die noch aandeelhouder, noch bestuurder hoeft te zijn

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder, twee bestuurders of door de secretaris.

, BESTUURSBEVOEGDHEID - TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

& 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

ó3. Dacielliks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt, Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "Gedelegeerd Bestuurder", Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "Algemeen Directeur" of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden, hiertoe aangesteld door de raad van bestuur.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur,

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van , het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van

" vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de ' , accountant komt ten faste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om 15 uur.

1 r }

" Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i mod 11.1

c

" vder-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien déze dag een wettelijke feestdag, is, heeft de jaarvergadering de eerste werkdag van de daaropvolgende week plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door 3 een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats warden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke " benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

leder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders overbesluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (I) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding 'ja', "neen" of "onthouding'; De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven,

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de ; vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke raserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo ' van de nettowinst.

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bil ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

" Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Eric D'hont met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vbôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

19/11/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Benaming (voluit) : Bayer NV

BRUSSEL

0 6 NOV 2013

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13172739*

11111111

Ondememingsnr : 0400.948.213

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Jan Emiel Mommaertslaan 14

1831 Diegem (Machelen)

Onderwerp akte : NEERLEGGING VAN HET FUSIEVOORSTEL - PUBLICATIE DOOR UITTREKSEL

Uittreksel van het neergelegd fusievoorstel

!DENT1FÎCATÎE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

I. De omschrijving (naam, rechtsvorm, zetel en doet) van de te fuseren vennootschappen.

1. Bayer NV, of hierna ook de overnemende vennootschap genoemd

De vennootschap werd opgericht onder de benaming "MATERIEL ET PRODUITS AGRICOLES ET, CHIMIQUES DE GORSEM" in het kort "GORSAC" krachtens akte verleden voor Meester William Thenaers, Notaris te Sint-Truiden, met tussenkomst van Meester Ernest Moreau de Melen, Notaris te Luik, op éénendertig december negentienhonderd zesenveertig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig/eenentwintig januari daarna, onder nummer 1111.

De statuten werden meermaals gewijzigd en laatst ingevolge akte verleden door Meester Peter Van Melkebeke, notaris te Brussel, op dertig maart tweeduizend en zeven.

De zetel van de overnemende vennootschap is gevestigd te Jan Emiel Mommaertslaan 14 te 1831 Diegem

De vennoten van de overnemende vennootschap zijn:

- De vennootschap naar Duits recht "Zweite K-W-A Beteiligungsgesellschaft mbH", gevestigd in , Duitsland te D-51373 Leverkusen, Kaiser-Wilhelm-Allee 20 en ingeschreven in het handelsregister te Keulen onder het nummer HR B 50562, die vier duizend twee honderd en vijfentwintig (4.225) aandelen op naam bezit;

- De vennootschap naar Nederlands recht, "Bayer Global Investments B.V.", gevestigd in Nederland te: 3641 RT Mijdrecht, Energieweg 1, en ingeschreven in de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder het nummer 51490986, die zesentwintig duizend honderd zesenvijftig (26.156) aandelen op naam bezit,

De Commissaris van de Vennootschap is de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd "Pricewaterhouse Coopers Bedrijfsrevisoren" met als maatschappelijke zetel te 1932 Zaventem, Woluwedal 18, BTW BE 0429.501.944, RPR (Brussel), en als vestigingseenheid Wilsonplein 5G te 9000 Gent, voor de boekjaren 2013, 2014 en 2015. Voormelde vennootschap "Pricewaterhouse Coopers Bedrijfsrevisoren" zal als Commissaris van de Vennootschap worden vertegenwoordigd voor het boekjaar 2013 door de heren Herwig Opsomer en Romain Seffer, bedrijfsrevisoren, en voor de boekjaren 2014 en 2015 door de heer Romain Seffer, bedrijfsrevisor.

Het doel van de overnemende vennootschap luidt conform het artikel 3 van haar gecoördineerde statuten als volgt:

"De maatschappij heeft tot doel aile bewerkingen met betrekking tot de nijverheid en de handel, in de meest. uitgebreide zin erin begrepen het fabriceren, de verpakking, de bewerking, de handel, de invoer, de uitvoer, de commissie, het commissieloon, de vertegenwoordiging en de verspreiding door middel van reklame onder al

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

~" ~

zijn vormen van scheikundige produkten en afgeleide produkten van deze scheikundige produkten, machines ' die dienen tot het vervaardigen van scheikundige- en nijverheidsprodukten, van alle kleurstoffen, van aile produkten en grondstoffen om te weven, erin begrepen deze nijverheidsdoeleinden, van alle geneesmiddelen, alle produkten en toestellen bestemd voor de geneeskunde van mens en dier, phytophamnaceutische

produkten, produkten voor geneesmiddelenleer, dieet- en schoonheidsprodukten,

De oprichting, verwerving, verkoop, huur of verhuring van kuituren en beplantingen.

De maatschappij mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken op alle plaatsen, op alle mogelijke

manieren en volgens de modaliteiten die haar het meest toegeëigend lijken.

Zij mag alle nijverheids-, handels- en financiële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks

" betrekking hebben tot haar doel, of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en namelijk, zonder dat de aanduiding die gaat volgen beperkend zij, aankopen, vervreemden, in huur geven of nemen, alle onroerende goederen of handelsfondsen, aankopen, scheppen, afstaan van alle handels- of fabrieksmerken, tekeningen en nijverheidsmodellen, belangstellen op alle manieren en op alle plaatsen in alle maatschappijen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of verwant is met het hare of dat vatbaar is om in

" aanmerking te komen als bron of ais afzetgebied."

2. Medrad Belgium BVBA, of hierna ook de over te nemen vennootschap genoemd.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 29 juli 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 10 augustus daarna onder nummer 0115978.

De statuten werden sinds de oprichting niet gewijzigd,

De zetel van de over te nemen vennootschap was bij de oprichting op 29 juli 2005 gevestigd te 3511

. Hasselt, Kuringersteenweg 304 en is door de zaakvoerders achtereenvolgens gewijzigd als volgt;

met ingang van 16 april 2007 te 2018 Antwerpen, Koningin Astridplein 5;

met ingang van 15 juni 2007 te 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 84;

met ingang van 1 januari 2012 te 1831 Diegem, Jan Emiel Mommaertslaan 14,

De vennoten van de over te nemen vennootschap zijn:

- De vennootschap naar Belgisch recht "Bayer NV", gevestigd in België te 1831 Diegem, Jan Emiel Mommaertslaan 14 en ingeschreven in de kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0400.948.213, die alle of duizend (1.000) aandelen op naam bezit;

De commissaris is PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd door Herwig Opsomer, bedrijfsrevisor.

Het doel van de over te nemen vennootschap luidt conform artikel 4 van haar gecoördineerde statuten als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

groot- en kleinhandel van medische apparatuur en hulpmiddelen;

tussenpersoon bij de verkoop van medische apparatuur en hulpmiddelen;

- onderhoud en herstelling van medische apparatuur en hulpmiddelen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, aile roerende en onroerende, handels- en nijverheids- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met alle gelijkaardige of verband houdende doelen, Ze zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle onderneming of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen of bestuurders of aandeelhouders aangaan.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

De huidige doelsomschrijvingen van de overnemende en de over te nemen vennootschap zijn in grote mate gelijklopend en ingevolge de door te voeren fusie dient artikel 3 van statuten van de overnemende vennootschap niet aangepast te worden,

Il. De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Vanaf de datum vermeldt in het fusiebesluit, zijnde 1 januari 2014 om 0 uur, worden alle verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de Taaiste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

'

r'

III. De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

IV. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Aan de Raad van Bestuur van de overnemende en aan de zaakvoerders van de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

In aanmerking nemende dat de Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap en de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap het initiatief hebben genomen een fusie door met overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap (waarin zich geen onroerend goed bevindt en ook geen zakelijke rechten aanwezig zijn), met toepassing van de bepalingen van de artikelen 676, 1° en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, leggen de voormelde Raad van Bestuur en de zaakvoerder onderhavig fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van de vennoten van deze vennootschappen.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de Raad van Bestuur en de zaakvoerder van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich ertoe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

$ij goedkeuring van de verrichtingen worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van Raad van Bestuur en zaakvoerder van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, en/of door de zorgen van het kantoor Berquin notarissen te 1000 Brussel, Avenue Lloyd Georgelaan 11, vertegenwoordigd door iedere notaris alleenhandetend, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap en dit uiterlijk op 6 november 2013.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : het fusievoorstel dd. 5.11.2013).

peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

voorbehouden aan het Belgisch Staats blad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2013
ÿþ(te Moa Word 1'1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

massa ree MUIL 20

Griffie

111111111110

*13116753*

I

Ondernemingsnr : 0400948213

Benaming

(voluit) : Bayer SA-NV

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : J.E. Mommaertslaan 14, 1831 Diegem (Machelen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging mandaat commissaris

Uittreksel uit het verslag van de Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 7 juni 2013

De Algemene Vergadering van aandeelhouders beslist unaniem om op voorstel van de Raad van Bestuur van 14.12.2012, zoals goedgekeurd door de Ondernemingsraad van 24 april 2013, het huidig mandaat van Commissaris van de Vennootschap van de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd "Pricewaterhouse Coopers Bedrijfsrevisoren" met als maatschappelijke zetel te 1932 Zaventem, Woluwedal 18, BTW BE 0429.501.944, RPR (Brussel), en als vestigingseenheid Wilsonplein 5G te 9000 Gent, te hernieuwen voor een periode van drie (3) jaar, zijnde voor de boekjaren 2013, 2014 en 2015, waardoor dit mandaat zal eindigen na de gewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders van de Vennootschap te houden over het boekjaar 2015. Voormelde vennootschap "Pricewaterhouse Coopers Bedrijfsrevisoren" zal als Commissaris van de Vennootschap worden vertegenwoordigd voor het boekjaar 2013 door de heren Herwig Opsomer en Romain Seffer, bedrijfsrevisoren, en voor de boekjaren 2014 en 2015 door de heer Romain Seffer, bedrijfsrevisor.

Dr. Markus Arnold

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 20.06.2013 13206-0030-044
21/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iN I1ufli~13u1WN H1J

BRUSSEL

Griffie

I 1 FE.~A 2013

Ondernemingsar : 0400948213 Benaming

(voluit) : Bayer SA-NV

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : J.E. Mommaertslaan 14, 1831 Diegem (Machelen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 15/01/2013:

"Kennisname ontslagname door de heer dr. Ewald Günter Hiiken ais Bestuurder van de Vennootschap met ingang van 14 december 2012, en bekrachtiging van de voorlopige benoeming door de Raad van Bestuur in toepassing van artikel 519 van het Wetboek van vennootschappen van de heer Cyprianus Koersvelt geboren te Amsterdam (Nederland) op 24 november 1952 als onbezoldigd Bestuurder van de Vennootschap met ingang van 14 december 2012 ter vervanging van voormelde heer dr. Hilken, voor de resterende duur van het mandaat van de heer dr. Ewald Günter Hiiken, zijnde tot de gewone Algemene Vergadering van het jaar 2013.

Benoeming van voormelde heer Cyprianus Koersveil ais onbezoldigd Bestuurder van de Vennootschap voor een duur van zes (6) jaar tot de gewone Algemene Vergadering van het jaar 2019,"

Dr. Markus Arnold

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 11.06.2012 12163-0040-040
25/02/2015
ÿþ s Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0400 948 213

Benaming

(voluit) : Bayer SA-NV

(verkort) :

re',,.ilix:ank-uanekoopn~ ----

i

i

vont behou aan h >3efg(~ Staatst

IIIHiniii30 i ii4i i~m1i

*150 7*

neergelegd/ontvangen op

13 FES. 2615

ter griffe van decidi r' " ndstalige

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : J.B. Mommaertslaan 14, 1831 Diegem (Machelen), België (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 13 november 2014:

"Kennisname ontslagname door de heer Dr. Markus Arnold als Bestuurder van de Vennootschap met ingang van 13 november 2014, en voorlopige benoeming door de Raad van Bestuur van de heer Dr. Axel Steiger-Bagel, geboren te Düren (Duitsland) op 29 december 1967,als onbezoldigd Bestuurder van de Vennootschap met ingang van 13 november 2014 ter vervanging van voormelde heer Dr. Markus Arnold, voor de resterende duur van het mandaat van de heer Dr. Markus Arnold, zijnde tot en met de gewone Algemene Vergadering van het jaar 2015.

De Raad van Bestuur heeft in deze vergadering tevens beslist om het dagelijkse bestuur van de Vennootschap met ingang vanaf 13 november 2014 ook te delegeren aan de hiervoor vermelde heer Axel Steiger-Bagel, Bestuurder van de Vennootschap, dle dit onbezoldigd zal uitoefenen onder de titel van "Gedelegeerd Bestuurder" van de Vennootschap. In zijn hoedanigheid van Gedelegeerd Bestuurder zal hij, afzonderlijk optredend, beschikken over de vertegenwoordiging en de maatschappelijke handtekening, zonder beperking van bedrag, voor alle handelingen van het dagelijkse bestuur. "

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 4 december 2014:

"Kennisname ontslagname door de heer Dr. Markus Arnold als Bestuurder van de Vennootschap met ingang van 13 november 2014, en bekrachtiging van de voorlopige benoeming door de Raad van Bestuur van de heer Dr. Axel Steiger Bagel, geboren te Düren (Duitsland) op 29 december 1967,als onbezoldigd Bestuurder van de Vennootschap met ingang van 13 november 2014 ter vervanging van voormelde heer Dr. Markus Arnold, voor de resterende duur van het mandaat van dè heer Dr. Markus Arnold, zijnde tot en met de gewone Algemene Vergadering van het jaar 2015, alsook benoeming van voormelde heer Dr. Axel Steiger-Bagel als onbezoldigd Bestuurder van de Vennootschap tot en met de gewone Algemene Vergadering van het jaar 2020."

Dr. Axel Steiger-Bagel

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 20.06.2011 11192-0024-040
24/06/2010 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 16.06.2010 10192-0005-031
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 16.06.2010 10191-0502-044
19/06/2009 : BL433074
19/06/2009 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 17.06.2009 09240-0176-029
19/06/2009 : BL433074
19/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 17.06.2009 09240-0139-043
09/04/2009 : BL433074
03/07/2008 : BL433074
19/06/2008 : BL433074
19/06/2008 : BL433074
18/06/2008 : BL433074
18/06/2008 : BL433074
13/09/2007 : BL433074
20/07/2007 : BL433074
13/06/2007 : BL433074
13/06/2007 : BL433074
13/06/2007 : BL433074
13/06/2007 : BL433074
23/05/2007 : BL433074
23/04/2007 : BL433074
23/04/2007 : BL433074
23/02/2007 : BL433074
01/08/2006 : BL433074
09/12/2005 : BL433074
27/10/2005 : BL433074
20/10/2005 : BL433074
17/06/2005 : BL433074
17/06/2005 : BL433074
17/06/2005 : BL433074
17/06/2005 : BL433074
12/04/2005 : BL433074
10/01/2005 : BL433074
29/12/2004 : BL433074
28/12/2004 : BL433074
28/12/2004 : BL433074
13/07/2004 : BL433074
06/07/2004 : BL433074
17/08/2015
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgiscr

Staatsbla

nccrgezadtontvarryt.ni v~

AUG, 2015

ter griffie van de Wre#eriandstaEige

rechtbank van kóópelanri4 Rri issel

Ondernemingsnr : 0400948213

Benaming

(voluit) : Bayer SA-NV

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : J.E. Mommaertslaan 14,1831 Diegem (Machelen), België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 5juni 2015:

"Kennisname ontslagname door de heer fan Paterson als Bestuurder van de Vennootschap met ingang van 24 april 2015, en bekrachtiging van de voorlopige benoeming door de Raad van Bestuur in toepassing van artikel 519 van het Wetboek van vennootschappen van Mevrouw Vera Hahn, geboren te Innsbruck (Oostenrijk) op 4 april 1967, als onbezoldigd Bestuurder van de Vennootschap met ingang van 24 april 2015 ter vervanging van voormelde heer Paterson, voor de resterende duur van het mandaat van de heer Paterson, zijnde tot en met de gewone Algemene Vergadering te houden in het jaar 2020.

De heer Axel Steiger-Bagel, Gedelegeerd Bestuurder van de Vennootschap, wordt door de Algemene Vergadering der aandeelhouders gemachtigd om over voormelde benoeming van deze Bestuurder van de Vennootschap de nodige verklaringen te doen en deze bekend te maken in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad,"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

29/09/2003 : BL433074
27/06/2003 : BL433074
27/06/2003 : BL433074
10/01/2003 : BL433074
21/11/2002 : BL433074
21/11/2002 : BL433074
23/08/2001 : BL433074
23/08/2001 : BL433074
08/06/2001 : BL433074
08/06/2001 : BL433074
25/07/2000 : BL433074
25/07/2000 : BL433074
12/05/2000 : BL433074
12/05/2000 : BL433074
06/08/1999 : BL433074
09/12/1998 : BL433074
09/12/1998 : BL433074
04/02/1997 : BL433074
02/02/1996 : BL433074
05/10/1995 : BL433074
05/10/1995 : BL433074
06/08/1992 : BL433074
06/08/1992 : BL433074
06/05/1992 : BL433074
06/05/1992 : BL433074
19/09/1991 : BL433074
27/11/1990 : BL433074
27/11/1990 : BL433074
22/12/1989 : BL433074
01/01/1988 : BL433074
01/01/1988 : BL433074
19/03/1987 : BL433074
10/06/1986 : BL433074
01/01/1986 : BL433074

Coordonnées
BAYER

Adresse
J.E. MOMMAERTSLAAN 14 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande