METAALCONSTRUCTIE VANACKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : METAALCONSTRUCTIE VANACKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 428.485.919

Publication

16/06/2014
ÿþV beft

aa

Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

1I1l(I 11111111V 11111111111111111111 1111 111' 1111

*19117085*

Ondernemingsnr : 0428.485.919

Benaming

(voluit) : METAALCONSTRUCTIE VANACKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ambachtsstraat 1116 te 3850 Nieuwerkerken

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING: KAPITAALVERHOGING ARTIKEL 537 WIB92 - AANPASSING AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN - NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Baudouin VERELST, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vereist & Lenaerts", geassocieerde notarissen, met zetel te 3545 Halen op 17 december 2013 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders beslist heeft:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering legt aan ondergetekende notaris de beslissing van de algemene vergadering op datum van vijf december tweeduizend dertien voor waarin beslist werd om een dividend uit te keren in toepassing van artikel 537, eerste lid WIB92. Er werd besloten tot uitkering van een bruto dividend ten bedrage van vierhonderd achtenzestigduizend driehonderd vijfentwintig euro drieënzestig eurocent (¬ 468.325,63), aan te rekenen op de beschikbare reserves. Deze dividenduitkering kadert in de overgangsregeling voorzien in artikel 537 WIB92 welke het mogelijk maakt op reserves uit te keren tegen inhouding van 10% roerende voorheffing op voorwaarde dat de netto dividenden onmiddellijk worden geïncorporeerd in het kapitaal. Na inhouding van de roerende voorheffing blijft een netto dividend ten bedrage van vierhonderd eenentwintigduizend vierhonderd drieënnegentig euro zeven eurocent (¬ 421.493,07) ter beschikking. De vennoten hebben besloten het aldus verkregen netto dividend in te brengen in kapitaal onder voorwaarden voorzien in artikel 537 WIB92. De kapitaalverhoging vindt derhalve plaats door middel van een inbreng van een geldsom, door de vennoten in hun respectievelijke aandelenverhouding, van voormeld vorderingsrecht op het toegekend dividend,

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vierhonderd eenentwintigduizend vierhonderd drieënnegentig euro zeven eurocent (¬ 421.493,07), om het kapitaal van de vennootschap te brengen van dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig eurocent (¬ 30.986,69) op vierhonderd tweeënvijftigduizend vierhonderd negenenzeventig euro zesenzeventig eurocent (¬ 452.479,76), door inbreng van een geldsom door de vennoten in hun respectievelijke aandelenverhouding ten belope van vierhonderd eenentwintigduizend vierhonderd drieënnegentig euro zeven eurocent (¬ 421.493,07) zonder creatie van nieuwe aandelen,

Deze inbreng wordt volledig geplaatst en volgestort door de vennoten door inbreng in geld, voortkomende van de uitkering van een dividend door de vennootschap, beslist in de algemene vergadering van vijf december tweeduizend dertien, waarbij de vennoten uitdrukkelijk hebben verklaard toepassing te maken van artikel 537 WIB92 en zich hebben verbonden het uitgekeerde dividend na aftrek van de roerende voorheffing in het kapitaal in te brengen,

DERDE BESLISSING

En onmiddellijk hebben alle vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat voormelde kapitaalverhoging volledig wordt onderschreven en volledig volstort door volgende inbreng in geld, door de vennoten, voornoemd, in hun respectievelijke aandelenverhouding, als volgt:

-Mevrouw VANACKEN Carine, voornoemd, ten bedrage van vierhonderd twintigduizend achthonderd achttien euro negenenzestig eurocent (¬ 420.818,69)

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, ardelIng HASSELT

0 4 JUNI 2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de heer MEUWIS Hubert, voornoemd, ten bedrage van driehonderd zevenendertig euro negentien eurocent (¬ 337,19)

-de heer VANACKEN Edgard, voornoemd, ten bedrage van driehonderd zevenendertig euro negentien eurocent (¬ 337,19)

TOTAAL: vierhonderd eenentwintigduizend vierhonderd drieënnegentig euro zeven eurocent (¬ 421.493,07) De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van vierhonderd eenentwintigduizend vierhonderd drieënnegentig euro zeven eurocent (¬ 421.493,07).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE46 7350 3455 6236, geopend namens de vennootschap bij KBC Bank.

Een bankattest, gedateerd op zeventien december tweeduizend dertien werd als bewijs van de storting aan ons, instrumenterende notaris, overhandigd.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde beslissingen, de kapitaalverhoging definitief is en waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vierhonderd tweeënvijftigduizend vierhonderd negenenzeventig euro zesenzeventig eurocent (¬ 452.479,76) is gebracht en is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en artikel vijf van de statuten te wijzigen ais volgt:

"Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd tweeënvijftigduizend vierhonderd negenenzeventig euro zesenzeventig eurocent (¬ 452.479,76). Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend tweehonderd vijftigste (1/1.250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLISSING

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst onder meer door schrapping en/of vervanging van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de

vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt;

STATUTEN

Titel één - aard van de vennootschap.

Artikel één  NAAM.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "METAALCONSTRUCTIE VANACKEN",

De volledige en de afgekorte benaming kunnen samen of afzonderlijk gebruikt worden.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee  ZETEL.

De zetel is gevestigd te 3850 Nieuwerkerken, Ambachtsstraat 1116.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Artikel drie  DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

-metalen constructies

-onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk, evenals het plaatsen van roosters, intrekbare en rollende deuren, buitenrolluiken en het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen.

De vennootschap kan overgaan tot aile handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Dit alles in de meest ruime zin. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging volgens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel vier -- DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Titel twee - kapitaal.

Artikel vijf KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd tweeënvijftigduizend vierhonderd negenenzeventig euro

zesenzeventig eurocent (E 452.479,76). Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (9250)

aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend tweehonderd vijftigste (1/1.250ste) van het

kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes  AARD VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens

betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de

aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd,

Artikel zeven  ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan

verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit

aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de

vruchtgebruiker.

Artikel acht -- OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN.

A. Overdracht onder levenden en overgang van aandelen indien de vennootschap slechts uit een vennoot bestaat.

a) De overdracht onder levenden.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een

gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en Legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit,

B. Overdracht onder levenden en overgang van aandelen indien de vennootschap uit meerdere vennoten bestaat.

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming;

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de helft der vennoten die meer dan

drie/vierde (3/4de) van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt

voorgesteld.

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan

een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt

verwezen naar de wettelijke bepalingen ter zake.

Titel drie - bestuur en controle.

Artikel negen  BESTUUR.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien  BEVOEGDHEDEN.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem

toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

- Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag Iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel elf-- CONTROLE.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoek- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

Titel vier- algemene vergadering.

Artikel twaalf  ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om zeventien uur (17:00).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel dertien  AANTAL STEMMEN.

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmacht drager, die al dan niet vennoot is, stemmen,

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen ais zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien  BERAADSLAGING.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle

personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de

beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel vijftien  NOTULEN.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door

een zaakvoerder.

Titel vijf - boekjaar  verdeling.

Artikel zestien  BOEKJAAR,

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien  VERDELING.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste (1/20ste) afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

ééntiende (1/10de) van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Titel zes - ontbinding  vereffening.

Artikel achttien  ONTBINDING.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten,

Voor-behoûden In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering.

aan het Belgisch De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Staatsblad De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s), Artikel negentien - GEMEEN RECHT.

V Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge ZEVENDE BESLISSING

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering aan de zaakvoerder en ondergetekende notaris de nodige machten te verlenen voor de opmaak en neerlegging van de coördinatie van de statuten en besluit de algemene vergadering met algemeenheid der stemmen de nieuwe statuten aan te nemen als gevolg van de voormelde beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en de gecoördineerde tekst der statuten.

Getekend: Baudouin VERELST, geassocieerd notaris te Halen.







..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 27.06.2014 14239-0566-011
26/09/2014
ÿþ?Md Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111f1111116111,1111,111111101

Ondernemingsnr : 0428.485.919

Benaming

iyaiutt) Metaalconstructie Vanacken

(verkort) .

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Ambachtsstraat 1116, 3850 Nieuwerkerken

(volledig adres)

Onderwerp akte:

NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE BVBA METAALCONSTRUCTIE VANACKEN, GEHOUDEN TEN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE 3850 NIEUWERKERKEN, AMBACHTSSTRAAT 1116, OP 5 DECEMBER 2013.

ONDERNEMERSNUMMER: 0428.485.919

RECHTBANK van Kut.WHANDEL

te ANTWERPEN

17 SEP, 2014

illeyeelenieflee -

'.'-

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Volgende personen zijn aanwezig:

AANTAL AANDELEN HANDTEKENING

Vanacken Edgard,

Wonende te 3850 Nieuwerkerken,

Diestersteenweg 243

Meuwis Hubert

Wonende te 3400 Landen Wijngaardstraat 4

Vanacken Carine

Wonende te 3400 Landen Wijgaardstraat 4

1,250

De vergadering wordt geopend om 11H.

Dhr. Meuwis Hubert heeft tijdens de periode van 05/12/2013 t.e.m. 30/09/2014 geen bezoldigd mandaat uitgeoefend in de vennootschap Metaalconstructie Vanacken bvba.

Gezien de afhandeling van de dagorde wordt de vergadering gesloten om 11H30.

Vanacken Carine Meuwis Hubert Vanacken Edgard

Gelijktijdig wordt tevens het verslag van de buitengewone algemene vergadering neergelegd ter griffie.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

1

1

1.248

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 21.06.2013 13213-0119-011
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 15.06.2012 12181-0245-011
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 23.06.2011 11210-0243-011
05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 29.07.2010 10376-0598-013
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 02.07.2009 09355-0170-013
09/09/2008 : HA065278
02/07/2008 : HA065278
10/08/2007 : HA065278
28/06/2006 : HA065278
07/07/2005 : HA065278
30/06/2004 : HA065278
02/09/2003 : HA065278
05/07/2002 : HA065278
22/04/1992 : HA65278
01/01/1988 : HA65278
06/03/1986 : HA65278

Coordonnées
METAALCONSTRUCTIE VANACKEN

Adresse
AMBACHTSTRAAT 1116 3850 NIEUWERKERKEN(LIMB)

Code postal : 3850
Localité : NIEUWERKERKEN
Commune : NIEUWERKERKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande